2020. évi Állásbörze

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő figyelmüket Állásbörzénk iránt! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben előre láthatóan ősszel kerül megrendezésre Állásbörzénk.

Részletek a későbbiekben, addig is ajánljuk figyelmükbe honlapunkat, ahol az előző években zajló Börzéinkről tájékozódhat!

 

A 2019. évi Állásbörzénk sikeresen lezajlott. Minden Kiállítónknak köszönjük a részvételt!

Reméljük találkozunk 2020-ban is!

 

Tisztelt Kiállító!

Köszöntjük a Szent István Egyetem Állásbörzéjének honlapján!

A Szent István Egyetem tisztelettel meghívja Önt 2019. április 10-én rendezendő Állásbörzéjére, melyre látogatóként az egyetem hallgatóit és a gödöllői térség álláskeresőit egyaránt várjuk.
Állásbörzénket nemcsak hallgatóink, hanem a lakosság körében is meghirdetjük, így azokra a cégekre is számítunk, amelyek a frissdiplomások mellett alap-, középfokú végzettségű munkavállalók (pl. szakmunkások, technikusok), valamint gyakornokok jelentkezését várják.

A kiállítói jelentkezési határidő: 2019. március 1. 23:59:59

A rendezvény keretében lehetőséget biztosítunk kiállítóinknak, hogy felkutassák és kiválasszák a számukra megfelelő új munkatársaikat.
Célunk, hogy elősegítsük a kiállítók, munkaadók és a látogatók hatékony egymásra találását.

Megközelítés

Kérdéseikkel forduljon bizalommal a Tehetséggondozási és Karrier Iroda munkatársaihoz, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

allasborze@szie.hu
+36-28-522-058, +36-30-497-79-52

Reméljük a kiállítóként való részvétel feltételei és Egyetemünkről valamint Hallgatóinkról szerzett pozitív tapasztalatai hozzájárulnak ahhoz, hogy idén az Önök cégét is Kiállítóink között köszönthetjük!