Híreink

SZIE ÁLLÁSBÖRZE-NYERTES SZÁMOK

Felhívjuk az Állásbörzénkre látogatók figyelmét, hogy a tombola sorsoláson az alábbi nyertes számok tulajdonosai nem vették át nyereményüket:

 

Állásbörzénken lévő Tanácsadásainkra a jelentkezések elindultak!

Voltál már grafológusnál, vagy szeretnéd tudni, hogyan kezdj neki egy Önéletrajz írásának, szívesen interjúznál idegen nyelven, felkészülni szeretnél egy állásinterjúra?!

ÁLLÁSBÖRZE 2019 Felkészítő napok

Állásbörze Felkészítő Napok 2019
 
A felkészítő napok célja, hogy segítséget nyújtson az állásbörzére kilátogatóknak abban, hogy maximálisan ki tudják használni a kiállítóink által kínált álláslehetőségeket: a lehető legjobb képet tudják magukról nyújtani, az adott állásra szabott önéletrajzokkal, a várható kérdésekre kész válaszokkal látogathassanak ki a rendezvényre. A felkészítő napokra igyekszünk külső, gyakorló szakembereket felkérni, hogy minél szélesebb körből, az életből vett, valós példákkal, szituációkkal tudják segíteni az érdeklődőket.

Telefonos elérhetőségünk 2019.03.06-07-én korlátozott !

Felhívjuk szíves érdeklődőink figyelmét, hogy telefonos elérhetőségünk 2019. március 6-7-én korlátozott lesz. 2019. március 8-tól ismételten állunk rendelkezésükre.

Kiállítói jelentkezés meghosszabbítva-2019.03.14.23:59:59

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 2019. április 10-én tartandó Állásbörzénkre a kiállítói jelentkezést meghosszabbítottuk.