Kiállítóknak

Tisztelt Kiállító!

2018. április 18-án megrendezésre kerülő Állásbörzénkre a kiállítói jelentkezés februárban indul.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a Tehetséggondozási és Karrier Iroda munkatársaihoz, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

allasborze@szie.hu
+36-28-522-058


 

Tisztelt Kiállító!

Köszöntjük a Szent István Egyetem Állásbörzéjének honlapján!

A Szent István Egyetem tisztelettel meghívja Önt 2017. április 26-án rendezendő Állásbörzéjére, melyre látogatóként az egyetem hallgatóit és a gödöllői térség álláskeresőit egyaránt várjuk.
A rendezvény keretében lehetőséget biztosítunk kiállítóinknak, hogy felkutassák és kiválasszák a számukra megfelelő új munkatársaikat.

Célunk, hogy elősegítsük a kiállítók, munkaadók és a látogatók hatékony egymásra találását.

Állásbörzénket nemcsak hallgatóink, hanem a lakosság körében is meghirdetjük, így azokra a cégekre is számítunk, amelyek a frissdiplomások mellett alap-, középfokú végzettségű munkavállalók (pl. szakmunkások, technikusok), valamint gyakornokok jelentkezését várják.

A kiállítói jelentkezés határideje: 2017. március 24.

Tájékoztató 2017
Általános Szerződési Feltételek 2017
Megrendelőlap 2017
Standtérkép 2017
Megközelítés

Kérdéseikkel forduljon bizalommal a Tehetséggondozási és Karrier Iroda munkatársaihoz, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

allasborze@szie.hu
+36-28-522-058

Reméljük a kiállítóként való részvétel kedvező feltételei és Egyetemünkről valamint Hallgatóinkról szerzett pozitív tapasztalatai hozzájárulnak ahhoz, hogy idén az Önök cégét is Kiállítóink között üdvözölhetjük!