Megrendelőlap 2017

JELENTKEZÉS MENETE
 

 1. A megrendelőlap a lap alján található letölthető Excel file, aminek kitöltésével megrendelheti a kiválasztott standot, a stand árába foglalt étkezést és egyéb, kiegészítő felszereléseket, illetve hirdetési lehetőségeket. Az 1000 példányban megjelenő Börze Programfüzet Kiadvány adatlapját a megrendelőlap mellékleteként töltheti ki.*
   
 2. Kitöltés után a kész megrendelőlapot a standfoglalás és a hirdetési lehetőségek véglegesítése céljából kérjük a szervezők számára elküldeni az allasborze@szie.hu e-mail címre, a tárgyban „MEGRENDELŐ” jelige feltüntetésével.
   
 3. Az e-mailen beérkezett megrendelőlapot a szervezők minden esetben ellenőrzik és amennyiben szükséges, a pontosítások érdekében (lefoglalható standok, hirdetési lehetőségek stb.) felveszik a céggel a kapcsolatot.
   
 4. A mindkét fél által elfogadott megrendelőlapot egy „VISSZAIGAZOLT MEGRENDELŐ” tárgyú e-mailben a szervezők visszaküldik a Megrendelő részére.
   
 5. A VISSZAIGAZOLT megrendelőlapot a Megrendelő cégszerűen aláírva, ajánlott levélként postázza a Szent István Egyetem, Tehetséggondozási és Karrier Iroda részére
  (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.).
   
 6. A szerződés a felek között a Kiállító általi elektronikus Megrendelőlap elektronikus megküldésével, és a megküldés elfogadásáról a SZIE által küldött visszaigazolással jön létre. Kiállító a Megrendelőlapon semmilyen fenntartást vagy feltételt nem köthet ki. A szerződés létrejöttétől függetlenül a Kiállító az általa aláírt Megrendelőlapot köteles ajánlott levélként a SZIE Tehetséggondozási és Karrier Iroda (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) részére megküldeni.(lásd: ÁSZF 2017)

 

A megrendelőlap a honlapon található Tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal együtt érvényes.

A kiállítók jelentkezését 2017. március 24-ig várjuk!

A foglalható standok száma jelenleg "0", de a megoldáson dolgozunk!

Kérjük kiállítói szándék esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az allasborze@szie.hu címen, vagy a 06-28-522-058-as telefonszámon.

*A Börze Programfüzet Kiadvány melléklet beküldési határideje: 2017. április 7.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK
Megrendelőlap 2017
Börze Programfüzet Kiadvány melléklet 2017
Általános Szerződési Feltételek 2017