Megrendelőlap 2018

JELENTKEZÉS MENETE

 

Sajnáljuk, az idei rendezvényen már nem lehetséges kiállítóként megjelenni! Találkozunk 2019-ben!


 

 1. A Megrendelőlap a lap alján található letölthető Excel file, aminek kitöltésével megrendelheti a kiválasztott standot, a stand árába foglalt étkezést és további kiegészítő felszereléseket, illetve hirdetési lehetőségeket.

Az 1000 példányban megjelenő Börze Programfüzet Kiadvány adatlapját a Megrendelőlap mellékleteként töltheti ki.*

Segítség a kitöltéshez:
Az Excel file-t megnyitás előtt kérjük töltse le a számítógépére. Megnyitásakor egy négy oldalas Megrendelőlap jelenik meg, amelyben a narancssárga cellák tölthetőek. Esetenként a Megrendelőlap védett nézetben nyílik meg, a lap tetején megjelenik egy sárga figyelmeztető üzenet. Ebben az esetben a szerkesztéshez Önnek meg kell nyomnia a szerkesztés engedélyezése gombot!


A Megrendelőlap automatikusan összesíti a kiválasztott szolgáltatásokat, helyes kitöltés esetén az utolsó oldalon megjelenik a megrendelés végösszege.

Önnek a megrendelés során manuálisan összesítenie nem kell!

 

 1. Kitöltés után a kész Megrendelőlapot a standfoglalás és a hirdetési lehetőségek véglegesítése céljából, kérjük a szervezők számára elküldeni az allasborze@szie.hu e-mail címre, a tárgyban „MEGRENDELŐ” feltüntetésével.
   
 2. Az e-mailen beérkezett Megrendelőlapot a szervezők minden esetben ellenőrzik és amennyiben szükséges, a pontosítások érdekében (lefoglalható standok, hirdetési lehetőségek stb.) felveszik a céggel a kapcsolatot.
   
 3. A mindkét fél által elfogadott Megrendelőlapot egy „VISSZAIGAZOLT MEGRENDELŐ” tárgyú e-mailben a szervezők visszaküldik a Megrendelő részére.
   
 4. A VISSZAIGAZOLT Megrendelőlapot a Megrendelő cégszerűen aláírva, ajánlott levélként postázza a Szent István Egyetem, Tehetséggondozási és Karrier Iroda részére (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.).
   
 5. A szerződés a felek között a Kiállító általi elektronikus Megrendelőlap elektronikus megküldésével, és a megküldés elfogadásáról a SZIE által küldött visszaigazolással jön létre. Kiállító a Megrendelőlapon semmilyen fenntartást vagy feltételt nem köthet ki. A szerződés létrejöttétől függetlenül a Kiállító az általa aláírt Megrendelőlapot köteles ajánlott levélként a SZIE Tehetséggondozási és Karrier Iroda (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) részére megküldeni (lásd: ÁSZF 2018).

 

 A Megrendelőlap a honlapon található Tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal együtt érvényes.

A kiállítói jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: 2018. március 29., 12:00
*A Börze Programfüzet Kiadvány melléklet beküldési határideje: 2018. április 4.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK
Sajnáljuk, az idei rendezvényen már nem lehetséges kiállítóként megjelenni! Találkozunk 2019-ben!
Általános Szerződési Feltételek 2018