Idegen nyelvű próbainterjú

Az álláskeresés legmeghatározóbb szakasza az állásinterjú, hiszen szemtől szemben áll egymással az interjúztató és az álláskereső. Különösen érdekessé válik a helyzet, ha az interjúztató nem az anyanyelvünkön beszél, hiszen ebben az esetben más feladatokkal és több nehézséggel is meg kell küzdenünk.

A résztvevők angol, német vagy igény szerint francia nyelvű próbainterjú keretében tapasztalatot szerezhetnek egy tipikus interjúhelyzetről és megismerkedhetnek a jellegzetes interjúkérdésekkel.

Azért is érdemes eljönni, mert minden résztvevő:

  • visszajelzést kap aktuális nyelvtudása szintjéről és arról, hogy rendelkezik-e a megpályázandó munkakörhöz szükséges szakmai szókinccsel/nyelvi kommunikációs készségekkel
  • a munkakörnek megfelelő szituációs gyakorlattal mérjük a tudását
  • a nap végén a SZIE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont egy 43.000 Ft értékű, középfokú nyelvvizsga felkészítő tréning lehetőséget is kisorsol az Állásbörze nyereményjátékára regisztráló résztvevők között.

A próbainterjúra kérjük, hozza magával a választott nyelv alapján angol, német vagy francia nyelvű nyomtatott önéletrajzát! A próbainterjút önéletrajz hiányában nem tudjuk biztosítani!

Helyszín, időpont: 2018. április 18. (szerda), SZIE Aula

A programok ingyenesek, azonban regisztrációhoz kötöttek!
                                                                                

Az előzetes regisztrációnak sajnos vége, szabad időpontok után kérjük, érdeklődjön a helyszínen.