Idegen nyelvű próbainterjú

 

Az álláskeresés legmeghatározóbb szakasza az állásinterjú, hiszen szemtől szemben áll egymással az interjúztató és az álláskereső. Különösen érdekessé válik a helyzet, ha az interjúztató nem az anyanyelvünkön beszél, hiszen ebben az esetben más feladatokkal és több nehézséggel is meg kell küzdenünk.

A résztvevők angol, német vagy igény szerint francia nyelvű próbainterjú keretében tapasztalatot szerezhetnek egy tipikus interjúhelyzetről és megismerkedhetnek a jellegzetes interjúkérdésekkel.

Azért is érdemes eljönni, mert minden résztvevő:

 

  • visszajelzést kap,  aktuális nyelvtudása szintjéről és arról, hogy rendelkezik-e a megpályázandó munkakörhöz szükséges szakmai szókinccsel/nyelvi kommunikációs készségekkel
  • a munkakörnek megfelelő szituációs gyakorlattal mérjük a tudását
  • az interjún résztvevők között a SZIE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont a nyelvtanulással és a nyelvvizsgával kapcsolatos ajándékokat sorsol ki (szponzorok és partnerek ajándékaiból, Zöld Út webshop kuponokat, Zöld Út nyelvvizsga felkészítő tréninget).

 

A próbainterjúra kérjük, hozza magával a választott nyelv alapján angol, német vagy francia nyelvű nyomtatott önéletrajzát! A próbainterjút önéletrajz hiányában nem tudjuk biztosítani!

 

Helyszín, időpont: 2019. április 10. (szerda), SZIE Aula, Gépészmérnöki Kar- Dékáni Tárgyaló

A programok ingyenesek, azonban regisztrációhoz kötöttek!
                                                                                

A jelentkezés lezárult!