2018.04.09. - HÉTFŐ - GÖDÖLLŐ

14:15 Hogyan legyél sikeres az állásinterjún?

Az álláskeresés egyik fontos állomása az állásinterjú, amin meghatározó, hogy hogyan viselkedsz, beszélsz; sőt az is, hogy Te magad mit kérdezel. Légy felkészült és profi, ne bízd a véletlenre a sikert!
Az interaktív, gyakorlatorientált előadáson sorra vesszük az állásinterjú meghatározó elemeit, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

Kiknek ajánljuk?

  • azoknak, akik még soha nem voltak interjún
  • azoknak, akik voltak már állásinterjún, de szeretnének jobban felkészülni
  • azoknak, akik már gyakorlott állásinterjúra járók, de úgy gondolják mindig érdemes még gyakorlottabban elmenni a következőre
  • és nem utolsó sorban azoknak, akik tervezik, hogy kilátogatnak az április 18-i SZIE Állásbörzére, hiszen a Börzén történő kapcsolatfelvétel is egy formája az interjú helyzetnek

Előadó: Kovács Zsuzsanna Job Tréner, aki 15 év szakmai tapasztalatával segíti a résztvevőket a felkészülésben. Zsuzsanna álláskeresőknek, GYES-ről visszatérő kismamáknak, munkáltatóknak és oktatási intézményeknek segít elérni céljaikat. A tanácsadások mellett, fejvadászként és szervezetfejlesztőként is támogatja az eredmények elérését. Számos interjú helyzetben volt ő maga az interjúztató és több mint 2500 óra munkavállalói- , valamint munkaadói tréning vezetési gyakorlattal rendelkezik.

Ha Téged is érdekel, hogy mit gondol egy tapasztalt Job Tréner az állásinterjúkról, gyere el!

Időpont és helyszín: 2018. április 09. (hétfő), 14:15, SZIE Főépület, I-es előadó (2100, Gödöllő, Páter Károly utca 1.)

A program minden résztvevő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezem a programra: link